Блуза Харпер, Bella - Skopje, Macedonia
Кошничка
Затвори
Вкупно производи:
0
Меѓу збир:
0.00 ден.
Продолжи кон наплата
Мои омилени
Затвори
Блуза Харпер
Sale
Блуза Харпер
Блуза Харпер
Блуза Харпер
Блуза Харпер
Блуза Харпер
Блуза Харпер
Блуза Харпер
Блуза Харпер
Блуза Харпер
Блуза Харпер
Блуза Харпер
Блузи и Кошули
Блуза Харпер
1,590.00ден.
-18.87%
1,290.00ден.
100%Вискоза
Величини
Close Quick View
Величини (cm)
Величини
36

38

40

42

44
Гради (cm)
88-90

92-94

96-98

101-103

107-109
Струк (cm)
71-73

75-77

79-81

84-86

90-92
Колкови (cm)
94-96

98-100

102-104

107-109

113-115
Succesfully done.