Кошула Клои бела, Bella - Skopje, Macedonia
Кошничка
Затвори
Вкупно производи:
0
Меѓу збир:
0.00 ден.
Продолжи кон наплата
Мои омилени
Затвори
Кошула Клои бела
Кошула Клои бела
Кошула Клои бела
Кошула Клои бела
Кошула Клои бела
Кошула Клои бела
Кошула Клои бела
Кошула Клои бела
Блузи и Кошули
Кошула Клои бела
1,890.00ден.
100%Памук
Величини
Close Quick View
Величини (cm)
Величини
36

38

40

42

44
Гради (cm)
88-90

92-94

96-98

101-103

107-109
Струк (cm)
71-73

75-77

79-81

84-86

90-92
Колкови (cm)
94-96

98-100

102-104

107-109

113-115
Succesfully done.