Кошничка
Затвори
Вкупно производи:
0
Меѓу збир:
0.00 ДЕН.
Продолжи кон наплата
Мои омилени
Затвори
closeФилтер
open
Категоријаopen
Бројopen
Ценаopen
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Кошула Прима нејви

Кошула Прима нејви

2,390.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Блуза Прима блек

Блуза Прима блек

2,190.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Фустан Прима блек

Фустан Прима блек

4,890.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Кошула Прима нејви дезен

Кошула Прима нејви дезен

2,490.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Блуза Прима нејви дезен

Блуза Прима нејви дезен

2,190.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Фустан Бланшет букле

Фустан Бланшет букле

6,990.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Фустан Бланшет букле мини

Фустан Бланшет букле мини

6,690.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Палто Бланшет букле

Палто Бланшет букле

6,290.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Кошула Бланшет лур

Кошула Бланшет лур

2,690.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Сукња Прима блек

Сукња Прима блек

2,490.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Панталони Прима блек класик

Панталони Прима блек класик

2,790.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Панталони Прима блек

Панталони Прима блек

2,790.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Палто Прима блек

Палто Прима блек

4,390.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Фустан Бланшет лур

Фустан Бланшет лур

6,490.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Блуза Бланшет лур

Блуза Бланшет лур

2,390.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Панталони Бланшет лур

Панталони Бланшет лур

3,290.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Палто Бланшет лур

Палто Бланшет лур

5,690.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
На попуст
new
Панталони Лесаж

Панталони Лесаж

3,490.00 ДЕН.
Close Quick View
Табела на Величини (cm)
Табела на Величини
36

38

40

42

44
Гради (cm)
88-90

92-94

96-98

101-103

107-109
Струк (cm)
71-73

75-77

79-81

84-86

90-92
Колкови (cm)
94-96

98-100

102-104

107-109

113-115
Succesfully done.
Close Cookie Consent