Кошничка
Затвори
Вкупно производи:
0
Меѓу збир:
0.00 ден.
Продолжи кон наплата
Мои омилени
Затвори
Сопственичка сум на здружение за креативно пишување чија примарна таргет публика се студенти и возрасни...
КАТЕГОРИЈА
Сопственичка сум на здружение за креативно пишување чија примарна таргет публика се студенти и возрасни...
Сопственичка сум  на здружение за креативно пишување чија примарна таргет публика се студенти и возрасни, додека секундарната ја сочинуваат средношколци. Првата година од постоењето покажа солиден интерес но не сум сигурна дали Facebook како социјален медиум е доволен за раст на мојот бизнис. Дали без користење на традиционалните техники на рекламирање (во моментов размислувам на печатење и дистрибуција на флаери) може да го зголемам интересот за овогодинешните уписи, работејќи само со алатките на дигиталниот маркетинг. Дополнително, како да постигнам дополнителна активација и промоција на услугите кои мојот мал бизнис ги нуди?

Валентина, Скопје

Обликот на моето тело е во форма на јаболко. Кој тип на фустани би ми одговарале најдобро?
КАТЕГОРИЈА
Обликот на моето тело е во форма на јаболко. Кој тип на фустани би ми одговарале најдобро?
Обликот на моето тело е во форма на јаболко. Кој тип на фустани би ми одговарале најдобро?
Ивана, Гевгелија
Како да ја одржувам мојата омилена памучна кошула?
КАТЕГОРИЈА
Како да ја одржувам мојата омилена памучна кошула?
Како да ја одржувам мојата омилена памучна кошула?
Даница, Скопје
Неделен Советник
Бидете први што ќе дознаат за новите модели, ексклузивни понуди и најновите модни новитети.
Неделен Деловен Изглед
Close Quick View
Величини (cm)
Величини
36

38

40

42

44
Гради (cm)
88-90

92-94

96-98

101-103

107-109
Струк (cm)
71-73

75-77

79-81

84-86

90-92
Колкови (cm)
94-96

98-100

102-104

107-109

113-115
Succesfully done.